Ondernemersprijs 2012 uitgereikt!(15-02-2012)

U bevindt zich op: Home > Nu in IJsselstein > Nieuws

Op dinsdagavond 14 februari a.s. reikte loco-burgemeester Rob de Vries voor de tweede keer de Ondernemersprijs IJsselstein uit. De winnaars zijn: Vogelaar Verzenders, Jachthaven Marnemoende en Perfect Events. De prijs bestaat uit een beeldje speciaal voor deze gelegenheid ontworpen door de IJsselsteinse kunstenares Ank Borkent.
Daarnaast eert de jury Madelief Actief met een speciale oorkonde voor de bijzondere prestatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Winnaars ondernemersprijs 2012Vogelaar Verzenders ontvangt de prijs in de categorie ‘handel, (agrarische) industrie en dienstverlening’. Het bedrijf valt op door de serieuze aanpak van duurzaam werken en de bijzondere aanpak van een aantal hangjongeren.
Jachthaven Marnemoende wint de Ondernemersprijs in de categorie ‘detailhandel, horeca en recreatie & toerisme’. Volgens de jury een bedrijf met een uitstraling die de gemeentegrenzen ver overschrijdt en bewust bezig is met innovatie.
Perfect Events is de winnaar in de nieuwe categorie ZZP’ers/kleine bedrijven. Het bedrijf verdient de prijs vanwege haar innovatieve manier van werken en betrokkenheid bij IJsselstein.

Eervolle vermelding voor Madelief ActiefDe jury reikte een speciale oorkonde uit aan Madelief Actief voor de bijzondere inspanningen die het bedrijf verricht op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een hele bijzondere prestatie voor zo’n jong bedrijf.

Marieke Stigter, Arie Langerak (beiden namens het EPIJ) en Michaël Kortbeek (voorzitter Kamer van Koophandel Midden Nederland) vormden gezamenlijk de jury.

De Ondernemersprijs is een initiatief van het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ) en wordt één keer in de twee jaar uitgereikt. De prijs heeft als doel die ondernemer in het zonnetje te zetten die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de economie van IJsselstein. Bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, innovatie, duurzaamheid of maatschappelijke betrokkenheid.