Wat vindt u van cultuur in IJsselstein?

Begin dit jaar hebben 3.000 inwoners een uitnodiging ontvangen om de vragenlijst over kunst en cultuur in onze stad in te vullen.

Gemeente IJsselstein wil graag dat iedere IJsselsteiner mee kan doen aan cultuur. In de Cultuurmonitor 2022 kunnen onze inwoners aangeven hoe zij denken over kunst en cultuur in IJsselstein. Cultuur verwondert ons en geeft ons emotie. Of het nu gaat om het bijwonen van een concert of theatervoorstelling. Het bezoeken van een museum, de bibliotheek of een cultureel evenement. Of het meedoen aan een wekelijkse dans- of muziekles, repetitie met een zangkoor of schilderavond. Cultuur maken geeft plezier, brengt mensen samen en laat mensen tot bloei komen. 

Cultuurmonitor 2022    
Gemeente IJsselstein wil graag dat iedere IJsselsteiner mee kan doen aan cultuur. In de Cultuurmonitor 2022 kunnen onze inwoners aangeven hoe zij denken over kunst en cultuur in IJsselstein. Waar liggen de culturele interesses? Is men lid van een vereniging? Bezoekt men culturele evenementen, de bioscoop of het theater, in IJsselstein of ergens anders? 
Begin januari ontvangen 3.000 inwoners een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Wilt u ook uw mening geven? Klik hier om de vragenlijst in te vullen.
Uw reactie laat ons zien hoeveel mensen meedoen aan culturele activiteiten en wat we kunnen doen om nog meer mensen te laten genieten van cultuur in onze stad.