Bied op de kunstcollectie van de gemeente

De gemeente IJsselstein laat een deel van haar kunstcollectie veilen.

Dit doen we omdat er te weinig expositieruimte is na een interne verbouwing. De opbrengst komt ten goede aan kunst en cultuur in IJsselstein. De veiling van de gemeentelijke kunstwerken maakt deel uit van de Art, Collectibles, Jewelry and TCG veiling. Deze vindt plaats van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 februari 2024 bij Heritage Auctions Europe (Energieweg 7 IJsselstein).

De gemeentelijke kunstcollectie, bestaande uit 260 kunstwerken, wordt op vrijdag 16 februari tussen 9.30 en 11.00 uur geveild. De veiling is fysiek en online bij te wonen om een bod uit te brengen. Het advies is om vooraf een account aan te maken op de website van het veilinghuis.

Geïnteresseerden kunnen de collectie bekijken van woensdag 7 tot en met dinsdag 13 februari van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op zondag. Op donderdag 8 februari is het veilinghuis open tot 21.00 uur.

De veilingcatalogus met een overzicht van de complete collectie is te bekijken op www.ha-europe.com. Meer informatie over de veiling vind je op www.ijsselstein.nl/veiling.