Denk mee over de binnenstad

De gemeente nodigt u uit om mee te denken over de toekomst van onze binnenstad. Samen met uw inbreng maken we een plan waar we de komende 20 jaar aan gaan werken. Met hulp van het inwonerpanel, een brede enquête en rondetafelgesprekken in de binnenstad maken we een plan om de binnenstad ook richting 2040 leefbaar én vitaal te houden.

De binnenstad is het kloppende hart van IJsselstein, een huiskamer voor IJsselsteiners en een trekpleister voor bezoekers met haar winkels, horeca en evenementen. Maar willen we ons stadje bij de tijd houden, dan moeten we meegroeien met veranderingen van deze tijd. De digitalisering heeft grote invloed op ons winkelgedrag. Klimaatverandering vraagt om aanpassingen in de gebouwde omgeving. En onze vrijetijdsbesteding blijft ook niet hetzelfde. Dus hoe houden we de binnenstad ook in 2040 vitaal, zodat het ook in de toekomst een levendige én leefbare plek blijft voor IJsselsteiners en bezoekers.

Enquête

U kunt uw mening delen door mee te doen aan een enquête. Dat kan tot en met 4 april. U vindt de enquête en meer informatie over de aanpak op www.ijsselstein.nl/toekomstbinnenstad.

Naar de enquête