Denk mee over het Nedereindse Park

De gemeente Utrecht nodigt u uit om mee te denken over het Nedereindse Park. Dat is het recreatiegebied rond de Nedereindseplas op Utrechts grondgebied, maar ook van belang voor IJsselsteiners.

In het Nedereindse Park recreëren veel mensen. Ze fietsen, wandelen of sporten er bijvoorbeeld. De gemeenten, Staatsbosbeheer, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, recreatieschap De Stichtse Groenlanden en Provincie Utrecht willen graag dat u zo goed mogelijk van dit groene gebied kunt genieten. Ook wil de gemeente Utrecht zonnepanelen op de oostelijke plas leggen.

Hebt u hierover opmerkingen of ideeën? Dit kunt tot 30 april u delen via deze website.

Aanmelden bijeenkomsten, online en fysiek

Meld u hier aan voor de online bijeenkomst op maandag 17 april van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt dit volgen via Microsoft Teams. Of kies een uur op donderdag 20 april tussen 17.00 en 21.00 uur waarop u kunt binnenlopen in Het Zendstation aan de Biezendijk 3 in Lopikerkapel.

Informatie

Meer over dit project leest u op www.utrecht.nl/nedereindsepark. Heeft u vragen over de plannen op en rond de Nedereindse Plas of over de bijeenkomsten? Stuur dan een e-mail naar nedereindseplas@utrecht.nl.