Participatieavond woningbouwplan Ruimtevaartbaan

Op woensdag 26 april organiseert initiatiefnemer TopVorm Vastgoed B.V. een eerste informatieavond over een idee voor de bouw van ongeveer 80 woningen bij Ruimtevaartbaan 7a, 9 en 11. Omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur en is in het Kruispunt aan de Touwlaan 36.

Tijdens de avond praat TopVorm u graag bij over de achtergrond van het idee, de stand van zaken op dit moment en de stappen die zij willen nemen om omwonenden te laten meedenken. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam en adres naar info@topleveldevelopment.nl. Op deze manier weet TopVorm hoeveel gasten zij kan verwachten.

Samen met inwoners

De vraag naar woningen in IJsselstein is groot. Voor de bouw van nieuwe woningen onderzoekt de gemeente een aantal gebieden. Maar ook initiatiefnemers kunnen met een idee komen. TopVorm Vastgoed heeft een idee om ongeveer 80 woningen te gaan bouwen aan de Ruimtevaartbaan 7a, 9 en 11. De gemeente staat positief tegenover het uitwerken van dit idee. De gemeente vindt het heel belangrijk dat omwonenden binnen dit proces goed betrokken worden. De uitkomsten van het participatietraject neemt de gemeente mee bij toekomstige officiële besluiten. Er ligt nu dus nog geen besluit.