Werkzaamheden Biezenplein, Heemradenlaan, Utrechtseweg

Van 13 tot en met 17 mei wordt op diverse plekken in IJsselstein het asfalt vernieuwd. Om het verkeer zo min mogelijk tot last te zijn, vinden deze werkzaamheden ook 's nachts plaats

Biezenplein

Van 13 tot en met 17 mei wordt de rotonde Biezenplein opnieuw bestraat en geasfalteerd. De gehele rotonde is die week afgesloten voor auto en fietsverkeer. Omleidingen worden aangegeven. De palen op de Overtoom gaan tijdelijk naar beneden, waardoor alle bedrijven en woningen bereikbaar blijven. Voetgangers hebben toegang tot omliggende paden. Hulpdiensten zijn op de hoogte. De werkzaamheden vinden zowel overdag als ‘s nachts plaats. Omwonenden krijgen hierover een brief.

Utrechtseweg

Ter hoogte van nummer 38 wordt het asfalt vernieuwd. Dit gebeurd op de nacht van 13 op 14 mei tussen 23:00 en 4:00 uur. De weg blijft open, verkeersregelaars zorgen voor een goede doorstroom van het verkeer.

Heemradenlaan

De drempel van bushalte (ter hoogte van het Heem) wordt opnieuw geasfalteerd. Dit gebeurd op de nacht van 13 op 14 mei tussen 21:00 en 2:00 uur. De weg is ter hoogte van werkzaamheden afgesloten. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid.

Tip: onze wegwerkzaamheden zijn ook opgenomen in Google Maps. Zo krijg je altijd de beste route naar je bestemming. Bekijk de exacte locaties op www.ijsselstein.nl/werkzaamheden