Werkzaamheden Sevenhovenpad

Op 14 augustus starten werkzaamheden aan het fietspad Sevenhovenpad die duren tot en met 6 september. Omdat deze werkzaamheden plaatsvinden op een doorgaande weg, worden het fietspad en omliggende straten in fases afgesloten voor doorgaand verkeer.

Op de overgangen van de woonstraten met het fietspad, vinden eerst herbestratingswerkzaamheden plaats. Hiermee wordt de verkeersveiligheid verbeterd en aanwezige schade hersteld. Wij starten de werkzaamheden op 14 augustus in het noorden van het Sevenhovenpad, ter hoogte van de Hendrik Copijnstraat. In fases worden de werkzaamheden na elkaar richting het zuiden uitgevoerd.

Tijdens de bestratingswerkzaamheden is een verkeersregelaar aanwezig die het verkeer begeleidt naar omliggende straten.

Op de overgang van de Johan Knoopstraat worden de woningen met huisnummers 22 t/m 48 bereikbaar door de paal in het fietspad op het Biezenpad tijdelijk te verwijderen.

Op de overgangen van de Statensingel en de Boomgaard wordt er gebruik gemaakt van een om-en-om regeling.Wij vragen u hier om uw snelheid aan te passen in verband met de veiligheid.

Nadat deze bestratingswerkzaamheden klaar zijn gaan wij op 4 en 5 september het Sevenhovenpad asfalteren. Verkeersregelaars begeleiden dan het verkeer.