Werkzaamheden rotonde Willem van Oranjeplein

Van 12 februari t/m ongeveer 22 maart wordt gewerkt aan de rotonde Willem van Oranjeplein (vlakbij Ewoud en tankstation de Haan). Lees hier wat dit voor u betekent.

UPDATE 19-02-24 | Na berichtgeving van de aannemer, blijkt dat de straten Beneluxweg, Hogenbiezen en Hogenbiezendijk van 19 februari t/m 22 maart afgesloten zijn.

Bestemmingsverkeer wordt met gele borden omgeleid.

Verkeer voor de binnenstad en Hogebiezen kan over de Achtersloot en Overtoom rijden (de wegblokkering is naar beneden).

Doorgaand autoverkeer op de Baronieweg is wel mogelijk met behulp van stoplichten. Bussen rijden om en de haltes Overwaard zijn verplaatst naar de andere kant van de kruising.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Deze week starten werkzaamheden aan de rotonde Willem van Oranjeplein (vlakbij Ewoud en tankstation de Haan).

Van 12 t/m 16 februari wordt eerst het voetpad vernieuwd.

Van 19 februari t/m 1 maart is het zuidelijke deel van de rotonde afgesloten voor alle verkeer. De afslag naar de Hogenbiezendijk is dan dicht. Bestemmingsverkeer voor de industrieterreinen wordt met gele borden omgeleid. Doorgaand verkeer op de Baronieweg kan wel over de rotonde. Met stoplichten wordt het verkeer om en om over de rotonde geleid. Dit kan zorgen voor vertraging.

Vanaf 4 maart wordt het noordelijke deel van de rotonde afgesloten. Dan zijn de afslagen naar Hogebiezen en Beneluxweg ongeveer 2 weken dicht. De Baronieweg blijft ook dan toegankelijk. 

We begrijpen dat deze werkzaamheden hinder veroorzaken en hopen op uw begrip.

Blijf op de hoogte

QR-code Doorfietsroute Download de app van de aannemer en ontvang regelmatig een update over de voortgang. Scan de QR-code of download de app 'Doorfietsroute IJsselstein' via deze link.