Maak kennis met meer sport en cultuur!

Op zondag 30 juni kun je kennismaken met sport- en vrijetijdsverenigingen en organisaties tijdens de jaarlijkse SportFair op Het Podium.

Er zijn meer dan 30 verenigingen en organisatie op de Sportfair. Een mooie manier voor jong en oud om in korte tijd kennis te maken met verschillende soorten sport en cultuur in IJsselstein. Misschien kom je wel dé nieuwe activiteit tegen waarmee je in beweging wil blijven en gezelligheid vindt. Veel verenigingen verwelkomen jou graag als lid.

Leuke beloning voor kinderen

Voor kinderen is er een leuk programma. Via school hebben ze een zeskampkaart gekregen en anders is die op te halen bij informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een leuke en sportieve beloning!

Vrijwilligers in het zonnetje.

Verenigingen kunnen niet zonder hun vrijwilligers. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van de sportvereniging. Ze zijn onmisbaar. Zonder hen geen trainingen, uitvoeringen, wedstrijden, hapjes en drankjes of leuke activiteiten. Wie verdient het binnen jouw sportieve of culturele vereniging om extra in het zonnetje gezet te worden vanwege hun vrijwillige inzet? We horen graag welke topper extra in het zonnetje gezet mag worden tijdens de Sportfair. Graag aanmelden voor 24 juni via: jelle@sportfair.nl.

Sportfair IJsselstein is op 30 juni op Het Podium van 11.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Kijk op www.sportfair.nl/ijsselstein voor meer informatie over het aanwezige aanbod. Ook als je jouw activiteit of vereniging nog wilt aanmelden.