Project Werkmaatje

Gemeente IJsselstein en Lopik starten het project Werkmaatje en koppelen werkzoekenden aan coaches. Met de tips en begeleiding van coaches heeft de werkzoekende een grotere kans op het vinden en behouden van werk.

Beschrijving

Niet alleen de werkzoekende heeft hier een voordeel. De coaches zijn professionals uit de gemeenschap met goed zicht op wat er gevraagd wordt van werknemers. De coaches vergroten en versterken hun netwerk en kennis met de 6 wekelijkse intervisiebijeenkomsten. Hier staan zij in contact met elkaar en delen ze hun tips en ervaringen.
Ook werkzoekenden hebben onderling contact tijdens bijeenkomsten waar zij met elkaar kunnen delen wat ze hebben geleerd en bereikt.

Coaches gezocht!

Bent u een ondernemer, voorzitter van een vereniging of stichting, leidinggevende of HR professional in een bedrijf in IJsselstein?

Wilt u een maatschappelijke bijdrage doen en in contact komen met mensen in soortgelijke posities als uzelf?

Als uw antwoord op deze vragen ‘ja’ is, geef u dan op als coach door te mailen naar: maatjesproject@wil-lekstroom.nl.

 

Werkzoekenden gezocht!

Heeft u moeite met het vinden van werk en wilt u met een coach praten over uw uitdagingen en wat u kunt doen om te vinden wat bij u past? Geef u dan op als werkzoekende in het project werkmaatje door te mailen naar: maatjesproject@wil-lekstroom.nl.