Accountmanager bedrijven

Als accountmanager bedrijven sta ik in nauw contact met u als ondernemer. Door de lijntjes met verschillende afdelingen binnen de gemeente kort te houden, kan ik u voorzien van informatie en advies over alles wat met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken heeft. Ook ben ik het vaste aanspreekpunt voor ondernemerscollectieven van winkelgebieden en bedrijventerreinen.

Ondersteuning accountmanager bedrijven

Herkent u zich in een van onderstaande punten?

  • Ik denk erover na om een bedrijf te beginnen (of u bent al een bedrijf begonnen). Bij welke instanties en afdelingen moet ik zijn?
  • Ik wil mijn bedrijf verbouwen/vergroten. Welke vergunningen heb ik nodig?
  • Wat staat er in het bestemmingsplan van een bepaald perceel?
  • Ik loop tegen enkele knelpunten aan. Misschien kunnen jullie mij (verder) helpen?

Neem contact op met de accountmanager bedrijven voor informatie en advies.

De accountmanager bedrijven duikt tijdens gesprekken ook in op ontwikkelingen binnen de branche waarin u opereert. Deze kennis wordt gedeeld binnen de gemeente, ten behoeve van planvorming en beleidsontwikkeling. De accountmanager bedrijven heeft kennis van trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap. Wij brengen u graag met de juiste netwerken in contact.

Goed om te weten

IJsselstein kent een aantal ondernemerscollectieven van winkelgebieden en bedrijventerreinen. Heeft u vragen of wilt u iets melden, neem dan contact op met de accountmanager bedrijven binnen de gemeente IJsselstein. Bel 14 030 of neem contact op door het contactformulier in te vullen.

Note: de gemeente heeft geen panden in eigendom. Bent u geïnteresseerd in de aankoop of het huren van een bedrijfspand, neem dan contact op met een van de makelaars in IJsselstein.