Corona

Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers.

Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers

Er gelden geen coronamaatregelen meer in Nederland, wel nog adviezen. Lees op deze pagina wat u kunt doen om besmettingen binnen uw bedrijf te voorkomen. Benieuwd hoe het zit met financiële steun, belastingen en het terugbetalen van coronasteun? Ook dat leest u op de website van het Ondernemersplein (KvK).

Overzicht steun- en herstelpakket

Ondernemers, werkenden en bedrijven kregen vanaf 2020 te maken met coronamaatregelen. Om hen te helpen, waren er verschillende maatregelen tijdens de coronacrisis. Een aantal van deze regelingen loopt nog. Kijk voor een actueel overzicht op de website van de Rijksoverheid. De Kamer van Koophandel helpt u ook graag.

KvK Coronaloket

Bel het loket, een initiatief van de Kamer van Koophandel, op werkdagen op 0800-2117. Of bekijk deze pagina voor meer informatie over financiële regelingen rondom corona en geldzaken.

Sectorplannen: samen bijdragen aan een open samenleving

Gezamenlijk doel: samen Nederland openhouden, ook als het coronavirus weer opleeft. Ook bedrijven leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Zo ook de overheid, maatschappelijke organisaties en alle inwoners van Nederland. De sectoren hebben sectorplannen opgesteld. U leest ze hier.