Toekomstgesprek aanvragen

Woont u of hebt u een bedrijf in IJsselstein en staat u ingeschreven bij de KvK? De gemeente brengt u graag in contact met een netwerk van ondernemers en specialisten die u helpen bij uw ondernemersvragen of toekomstperspectief. Dit kan zijn coaching, advies of financiƫle ondersteuning.

Beschrijving

Samen zoekt u naar oplossingen bij onder andere de volgende onderwerpen:

  • als u uw onderneming sterker wilt maken voor de toekomst;
  • bij geldzorgen, schulden of tijdelijk financiële problemen;
  • als u (aanvullend) wilt werken in loondienst;
  • als u hulp zoekt bij uw administratie en boekhouding;
  • als u net gestart bent met uw bedrijf en daar nog niet van kunt rondkomen, of als u moet stoppen met uw bedrijf.

Misschien kunt u bijstand voor zelfstandigen krijgen. Ook met andere vragen bent u welkom.

Voorwaarde aanvraag 'Tijdelijk extra financiële ondersteuning'

Heeft u als ondernemer ook aanvraag gedaan voor 'Tijdelijk extra financiële ondersteuning', dan is een toekomstgesprek verplicht. Wij geven uw gegevens door aan de organisatie die het toekomstgesprek voert. Het doel van het toekomstgesprek is om na te gaan wat de hulpvraag is en welke oplossing passend is. Het advies op basis van het toekomstgesprek wordt meegenomen in de beoordeling van de aanvraag. Lees hier meer over de voorwaarden.

Direct hulp

Heeft u 2 maanden of langer achterstand in het betalen van huur, gas, water of elektriciteit? Het is belangrijk dat u snel handelt. Meld u direct aan via deze pagina. Wij geven aan schuldhulpverlening door dat u direct hulp nodig heeft. Zij nemen contact met u op.

Aanmelden

U kunt zich makkelijk online aanmelden voor een toekomstgesprek of voor directe hulp bij schulden. U hoeft alleen een paar contact- en bedrijfsgegevens door te geven.

Bereid u voor op het gesprek door gebruik te maken van de online MKB-diagnosetool van de Kamer van Koophandel.

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Wij nodigen u uit voor een toekomstgesprek met een adviseur met ondernemersachtergrond. Die denkt met u mee en kijkt samen met u wat u nodig heeft.