Afval

Voor het ophalen van grof en huishoudelijk afval kunt u de containers (kliko’s) gebruiken. Het kan ook zijn dat u uw afval in de ondergrondse containers bij u in de buurt doet. Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) zorgt ervoor dat alles netjes geleegd wordt en beheert ook het recyclingstation in IJsselstein.

Hoe werkt het

Heeft u vragen over het ophalen en aanbieden van afval? Neem dan contact op met RMN. Ook voor klachten en ideeën over de afvalinzameling kunt u hier terecht. Meer weten? Kijk op de website van RMN.

Afvalkalender

RMN verstuurt geen papieren kalenders, maar maakt gebruik van de online afvalkalender. Wilt u weten wanneer uw container door RMN wordt geleegd? Ga dan naar de volgende website: inzamelschema.rmn.nl Hier staat altijd de meest actuele afvalkalender. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet meteen wanneer uw afval wordt opgehaald.

RMN app

Naast de digitale afvalkalender is er ook een gratis RMN app. In de app vindt u snel praktische informatie zoals de openingstijden van de gemeentewerf, welk afval u apart in kunt leveren en hoe u een aanhangwagen leent. 

De RMN app is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android:
RMN in Apple Store
RMN in Google play

Contact RMN

Logo RMN Reinigingsbedrijf Midden Nederland

Bezoekadres: Lange Brinkweg 81, 3764 AB Soest

Postadres: Postbus 203, 3760 AE Soest

Telefonisch: 0900 - 603 92 22 (ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur)

E-mail: info@rmn.nl

Website: www.rmn.nl