Afval laten ophalen

In IJsselstein beheert Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) het recyclingstation en zij verzorgen ook het ophalen van grofvuil en huishoudelijk afval.

Voor het ophalen van grof en huishoudelijk afval kunt u de containers (kliko’s) gebruiken. Het kan ook zijn dat u uw afval in de ondergrondse containers bij u in de buurt doet. Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) zorgt ervoor dat alles netjes geleegd wordt en beheert ook het recyclingstation in IJsselstein.

Heeft u vragen over het ophalen en aanbieden van afval? Neem dan contact op met RMN. Ook voor klachten en ideeën over de afvalinzameling kunt u hier terecht. Meer weten? Kijk op de website van RMN. RMN verstuurt geen papieren kalenders, maar maakt gebruik van de online afvalkalender. Wilt u weten wanneer uw container door RMN wordt geleegd? Hier staat altijd de meest actuele afvalkalender. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet meteen wanneer uw afval wordt opgehaald.

Afvalkalender

RMN app

Naast de digitale afvalkalender is er ook een gratis RMN app. In de app vindt u snel praktische informatie zoals de openingstijden van de gemeentewerf, welk afval u apart in kunt leveren en hoe u een aanhangwagen leent. De RMN app is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

RMN in Apple Store RMN in Google PlayRMN

Contact

Bezoekadres: Lange Brinkweg 81, 3764 AB Soest
Postadres: Postbus 203, 3760 AE Soest
Telefonisch: 0900 - 603 92 22 (ma t/m vr 8.30 - 16.30 uur)
E-mail: info@rmn.nl
Website: www.rmn.nl