Ondernemers

Ondernemersvragen? Klik op de button om je vraag te stellen

Stel uw vraag

Ondernemen en werken in coronatijd 

Op de website van Rijksoverheid vindt u meer informatie over de gevolgen voor ondernemers en werkgevers en werknemers door de uitbraak van het coronavirus. Als ondernemer leest u veel informatie op de website van KVK/coronaloket. Het loket is op werkdagen bereikbaar op 0800-2117. Bekijk deze website voor meer informatie over maatregelen en ondernemers- vragen.

Nieuwe verzamelwebsite voor protocollen

Ondernemen in een 1,5-metersamenleving is een grote uitdaging. Branches hebben hard gewerkt aan protocollen om de nieuwe situatie zo werkbaar mogelijk te maken. U kunt op de websites van de verschillende brancheorganisaties meer informatie vinden.

Maatregelen voor ondernemers

Door middel van onderstaande links willen wij u zo goed mogelijk verwijzen naar die instanties die u kunnen helpen met het beantwoorden van uw vragen.

Advies branches

Winkeliers 

Er is een landelijke telefoonnummer geopend voor ondernemersvragen over Corona tel 0800 - 2117.

Het Team Uitbraakmanagement van GGD regio Utrecht ondersteunt o.a. bedrijven, horeca en (sport)verenigingen bij vraagstukken rondom het coronavirus. Zij merken dat er behoefte is aan meer informatie over omgaan met coronamaatregelen op de werkvloer, maar dat nog niet iedereen Team Uitbraakmanagement weet te vinden. Daarom is er een nieuwsbrief opgesteld. De eerste editie is speciaal voor contactberoepen. Via het inschrijfformulier kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrieven voor bedrijven, horeca, (sport)verenigingen en contactberoepen.