Onze publieksbalies zijn donderdag 25 en vrijdag 26 februari gesloten vanwege ICT-onderhoud. U kunt deze dagen geen balieproducten aanvragen of ophalen, en u kunt geen afspraak maken (zowel digitaal als telefonisch). Lees voor meer informatie het nieuwsbericht.

Projecten

 • Hitteschild

  De gemeente IJsselstein wil de locatie Hitteschild 2-4 herontwikkelen als woonlocatie.

 • Verandering inzameling huishoudelijk afval

  Veel mensen scheiden hun afval al heel goed, maar het kan en moet nog beter. Daarom gaan we het inzamelen van het huishoudelijk afval anders organiseren. We maken het aanbieden van grondstoffen gemakkelijker voor inwoners.

 • Paardenveld-Noord kansrijk gebied voor woningen

  Paardenveld-Noord een kansrijk gebied om te ontwikkelen tot een woongebied.

 • Buitenspelen van nu in IJsselstein!

  Buiten spelen. Het is gezond voor kinderen. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes actief zijn in de buitenlucht is goed voor de beweging, ontwikkeling en sociale vaardigheden van het kind. Wij vinden het belangrijk dat kinderen leuk en veilig kunnen spelen in een speelplek in de buurt.

 • Vernieuwing regionale Trambaan 2020

  Reizigers in de regio Utrecht kunnen vanaf eind 2020 zonder overstap vanuit Nieuwegein en IJsselstein doorreizen in de nieuwe trams en over vernieuwd spoor naar Utrecht Science Park (De Uithof). Vanaf dat moment is er één doorgaande verbinding met nieuwe trams over het gehele traject.