Op donderdag 19 mei is het stadhuis gesloten in verband met een bijeenkomst voor alle medewerkers. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Alleen voor spoedgevallen kunt u bellen met het calamiteitennummer 06 212 15 202. De receptie is wel geopend voor het afhalen van ID-kaarten, rijbewijzen en paspoorten.
 

Vrije tijd, sport en cultuur

 • Subsidies

  De gemeente IJsselstein kent twee soorten subsidies, de incidentele subsidie en de structurele subsidie. Lees er meer over.

 • Winkelen

  IJsselstein is een fijne winkelstad, er is voor ieder wat wils. De meeste winkels zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 • Sportparken en sporthallen

  IJsselstein is een sportieve stad; we hebben sporthallen, gymzalen en sportvelden. Wist u dat u deze ook persoonlijk kunt huren?

 • Zwembad

  In IJsselstein hebben we het zwembad “De Hooghe Waerd”. Sportfondsen IJsselstein exploiteert het zwembad voor de gemeente IJsselstein. U kunt hier terecht voor zwemlessen en recreatief zwemmen.

 • Recreëren

  Trek je wandelschoenen aan, huur een boot of pak de fiets en geniet van Hollandse polderlandschappen, jaagpaden en dijken. Ga ravotten in de speeltuin of op ontdekking met een audiotour, gids of schipper langs de pareltjes van de binnenstad. Kijk voor tips, activiteiten en routes op de website InIJsselstein.

 • Cultuur

  IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festival of evenement. Ontdek onze prachtige vestingstad boordevol monumenten en eigentijdse kunsten en moderne architectuur.