Op donderdag 19 mei is het stadhuis gesloten in verband met een bijeenkomst voor alle medewerkers. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Alleen voor spoedgevallen kunt u bellen met het calamiteitennummer 06 212 15 202. De receptie is wel geopend voor het afhalen van ID-kaarten, rijbewijzen en paspoorten.
 

De collectieve zorgverzekering. Iets voor u?

Heeft u een laag inkomen en veel zorgkosten? U kunt misschien overstappen naar de collectieve zorgverzekering van uw gemeente bij VGZ. De basisverzekering VGZ Ruime Keuze met een aanvullende verzekering VGZ GemeentePakket Compleet kan interessant voor u zijn.

Dit is een uitgebreide verzekering voor mensen met een laag inkomen. Wilt u in 2022 collectief verzekerd worden via uw gemeente? Stapt u dan vóór 1 januari 2022 over! Een brief hierover versturen wij in de laatste week van november naar een deel van onze klanten.

Collectieve zorgverzekering
De collectieve zorgverzekering (de gemeentepolis) bestaat uit een basisverzekering met korting en een aanvullende verzekering. Hoeveel de verzekering kost, hangt af van welk pakket u kiest.

Voordelen gemeentepolis

  • U krijgt een collectieve korting op de kosten van uw premie
  • De gemeente betaalt (meestal) elke maand mee aan uw premie als bijzondere bijstand
  • U krijgt extra veel vergoedingen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie
  • U kunt u extra verzekeren voor het verplicht eigen risico
  • Er is geen medische keuring

Verwacht u veel zorgkosten?
Maakt u daardoor uw eigen risico op? Dan is het pakket GemeentePakket Compleet + € 0 eigen risico mogelijk interessant voor u. In dit pakket is het eigen risico meeverzekerd. Kijkt u voor bedragen en vergoedingen op www.gezondverzekerd.nl

U kunt overstappen tot en met 31 december 2021
Overstappen gaat makkelijk en snel via www.gezondverzekerd.nl
De zorgverzekering die u nu heeft wordt door VGZ opgezegd
Heeft u al een collectieve zorgverzekering via VGZ en wilt u blijven? Dan hoeft u niets te doen. Uw verzekering loopt automatisch door.

Vragen over de verzekering? Bel VGZ op 0900 – 77 99 771
Heeft u vragen over het gemeentepakket van VGZ voor uw gemeente? Neem dan eerst contact op met de mensen van VGZ, op werkdagen van 8:00 – 17:00 uur.

Online spreekuur VGZ
Heeft u hulp nodig bij het overstappen? VGZ verzorgt een online spreekuur. U kunt een afspraak maken via www.gezondverzekerd.nl.

Heeft u nog vragen? Of hulp nodig met de computer? Neem dan contact op met WIL
Voor meer informatie en voorwaarden zie Collectieve zorgverzekering.
E-mailadres: info@wil-lekstroom.nl, zet in het onderwerp zorgverzekering
Telefoon: 030 70 22 300