Overtoom en Benschopperpoort afgesloten

Van maandag 19 t/m donderdag 22 september zijn er werkzaamheden aan de Overtoom en de Benschopperpoort en is deze voor auto’s en motors afgesloten. Voor voetgangers en fietsers is de toegang beperkt.

Van maandag 19 t/m donderdag 22 september zijn er werkzaamheden aan de Overtoom en de Benschopperpoort.
Hierdoor is de Overtoom en de Benschopperpoort voor auto’s en motors afgesloten. En voor voetgangers en fietsers is de toegang beperkt. Langs het stadhuis/Fulcotheater is een smalle strook waar fietsers en voetgangers om de Overtoom over te steken. Wij vragen fietsers en scooters: rij stapvoets. Gun elkaar de ruimte!
De bouwbrug aan de Hogebiezen is open. Al het verkeer heeft via de bouwbrug toegang tot de binnenstad.

Overtoom en BenschopperpoortVoor de werkzaamheden, de veiligheid van de werklieden en de verkeerdeelnemers is het nodig de Overtoom voor het auto/motorverkeer en de Benschopperpoort voor alle verkeer af te sluiten. Om de binnenstad bereikbaar te houden openen we deze dagen de bouwbrug. 

Wat gaan we doen?
•    De lussen onder het wegdek bij de bollards (de beweegbare palen die de Overtoom afsluiten voor doorgaand verkeer)  moeten worden vervangen. De slechte technische staat van de lussen veroorzaken veel storingen aan de bollards.
•    Op de Overtoom ligt op een aantal plekken de bestrating los. Dit moet vastgelegd worden.
•    Reparaties aan de aansluiting van de bestrating van de Overtoom aan de Benschopperpoort. 
•    Repareren informatiebord aan de Benschopperpoort dat door vandalisme is beschadigd.

Markt
De werkzaamheden zijn donderdag klaar dus er is op vrijdag 23 september gewoon markt.

Overlast
Werken in de openbare ruimte brengt overlast met zich mee. Dat is helaas onvermijdelijk. Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.