Praat u mee over de openbare ruimte in onze stad?

IVORNiemand kent de openbare ruimte zo goed als onze inwoners. U weet wat er leeft in uw wijk, buurt of straat. Met een enquête hebben we inwoners gevraagd mee te denken in het ontwikkelen van een Integrale Visie Openbare Ruimte. Dat heeft u gedaan, waarvoor onze dank. 
Om een volgende stap te zetten willen wij de uitkomsten van de enquête en ons concept plan graag met de IJsselsteiners bespreken. Meer informatie in de 'Atlas van IJsselstein' dat opgesteld is als bouwsteen voor het opstellen van de omgevingsvisie. En kijk op de website Integrale Visie Openbare Ruimte:

Digitale bijeenkomst

Wij nodigen u uit voor een digitale bijeenkomst via Teams op maandag 8 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Aanmelden

Praat u mee?! Meld u aan door een e-mail te sturen naar meedoen@ijsselstein.nl. Wij sturen u dan de link toe om in te loggen. 

In IJsselstein wonen, werken en leven ruim 34.000 mensen. Met elkaar maken we gebruik van de openbare ruimte. We wonen graag in een wijk die schoon is en waar kinderen leuk kunnen spelen. We willen genieten van een groene wijk met een diversiteit aan bomen, planten en gras. En water in de buurt om niet alleen een hengeltje uit te gooien maar vaak ook noodzakelijk voor de opvang van regenwater. De auto parkeren we het liefste vlakbij huis en we stappen graag op de fiets naar ons mooie monumentale stadje. Dit zijn slechts een paar kenmerkende voorbeelden in de beleving van onze openbare ruimte.