Presentatie coalitieakkoord 'Voor IJsselstein'

Coalitiepartijen

De partijen LDIJ, VVD en CDA hebben een coalitieakkoord gesloten voor de raadsperiode  2022-2026. Het akkoord heeft de titel ‘VÓÓR IJSSELSTEIN! 
De presentatie en ondertekening van het akkoord vindt plaats in een openbare bijeenkomst op donderdag 23 juni om 16.30 uur in de raadszaal van het stadhuis. Ook worden dan de wethouders voorgesteld inclusief de portefeuilleverdeling.

Ronald Koehorst, fractievoorzitter LDIJ: “LDIJ, VVD en CDA vormen een brede coalitie om gezamenlijk de uitdagingen voor de stad IJsselstein op te pakken. Wij vinden elkaar in onze ambities voor de stad, de urgentie om gezamenlijk de woningnood aan te pakken en vooral zo snel mogelijk aan de slag te gaan voor onze IJsselsteiners. Ons coalitieakkoord richt zich met name op zaken die om actie vragen. We doen dit samen met de inbreng van inwoners, ondernemers, instellingen, samenwerkingspartners in de regio, de gemeenteraad en de ambtelijke organisatie”. 

(Extra) raadsvergadering
In een (extra) raadsvergadering op donderdag 23 juni om 20.00 uur wordt in de raadszaal van het stadhuis het nieuwe college geïnstalleerd.