Prijsvraag: Jouw droom voor de boom!

Misschien heb je het al wel gehoord: voor de zomer is er in het Kronenburgplantsoen is een kastanjeboom omgezaagd. Een mooie, maar oude boom langs het water die al heel lang naast de Sint Nicolaasbasiliek stond. Maar de boom was ziek en kon daardoor ineens omvallen. Daarom moest de boom snel omgezaagd worden. Nu liggen de stukken van de boom te wachten tot er iets mee gedaan wordt. Wij zijn op zoek naar jouw droom voor de boom! 

Wat zou jij van de boom willen laten maken? Denk mee over wat er met de boom gaat gebeuren. Iets waar we IJsselstein nóg een stukje mooier mee kunnen maken. Met hout kun je natuurlijk ontzettend veel doen. Maar we zijn op zoek naar dat ene unieke idee! 

Er is een mooi bedrag beschikbaar gesteld om het leukste idee uit te voeren. Een deskundige jury zal een keuze maken uit alle inzendingen: 
- Ivon Vrolijk – Klimaatneutraal IJsselstein
- Bart Pompe – Schilte IJsselstein
- Burgemeester Patrick van Domburg (voorzitter) 

Heb jij een mooie droom voor onze boom? Doe dan mee met de prijsvraag! Stuur jouw idee uiterlijk 5 november 2021 naar meedoen@ijsselstein.nl. Wie weet word jij winnaar en gaan we jouw idee uitvoeren! De uitslag zullen we in de week van 8 november 2021 bekend maken via de gemeentewebsite.

Kastanjeboom