Op donderdag 19 mei is het stadhuis gesloten in verband met een bijeenkomst voor alle medewerkers. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Alleen voor spoedgevallen kunt u bellen met het calamiteitennummer 06 212 15 202. De receptie is wel geopend voor het afhalen van ID-kaarten, rijbewijzen en paspoorten.
 

Vaccinatielocatie Het Heem


In de gemeente IJsselstein is er iedere zondag vanaf 31 oktober een tijdelijke vaccinatielocatie in sporthal Het Heem. Heemradenlaan 36 3401 GX. U kunt bij GGDrU vrij inlopen, zonder afspraak. Hier kunt u terecht voor uw eerste of tweede prik of voor vragen over vaccinatie. Heeft u een afspraak voor uw tweede vaccinatie staan maar komt een eerder moment toch beter uit? Ook dan kunt u gewoon binnenlopen. Ter plekke wordt de afspraak omgeboekt. Houdt u dan wel in de gaten dat uw eerste vaccinatie minimaal 4 weken daarvoor gezet is.

"Praat met elkaar en maak uw eigen keuze. Een vaccinatie is géén verplichting."

Bestrijden coronavirus
Wethouder Eveline Schell is blij dat de gemeente IJsselstein kan bijdragen aan het bestrijden van het coronavirus. “Zo kunnen onze inwoners zich dichtbij huis laten vaccineren. Dat is fijn, want vaccineren is de belangrijkste stap om jezelf en uiteindelijk de mensen om je heen tegen het coronavirus te beschermen” aldus de wethouder.

Afspraak
Het vaccineren kan alleen op afspraak via het telefoonnummer uit de brief van het RIVM of wanneer het betreffende geboortejaar is opgeroepen ook online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Meer informatie
Heeft u vragen over het coronavirus of over vaccinaties? Kijk op www.coronavaccinatie.nl of bel het landelijke informatienummer via 0800-1351. 

Vaccinatielocatie Het Heem