Op donderdag 19 mei is het stadhuis gesloten in verband met een bijeenkomst voor alle medewerkers. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Alleen voor spoedgevallen kunt u bellen met het calamiteitennummer 06 212 15 202. De receptie is wel geopend voor het afhalen van ID-kaarten, rijbewijzen en paspoorten.
 

Verkeerscirculatie binnenstad

Met de auto naar de binnenstad? Parkeren aan het rand van het centrum en dan lopend het stadje in. Toch noodzakelijk om ons stadje in te rijden? Dan stellen we ons de vragen:  Hoe kunnen we dan het beste rijden? Hoe geven auto’s, fietsers en voetgangers elkaar de ruimte? Hoe zijn winkels en horeca bereikbaar voor bezoekers en vrachtverkeer voor het laden en lossen? Vragen waar wij graag over in gesprek gaan met IJsselsteiners en bezoekers van onze stad. 

Wilt u meepraten? Wij nodigen iedereen graag uit voor een inloopbijeenkomst op dinsdag 2 november van 16:30 tot 20:00 uur in de Skylobby van het stadhuis. Verkeerskundigen van de gemeente IJsselstein staan klaar om u te ontvangen en met u in gesprek te gaan over uw ideeën of wensen voor de toekomstige verkeerssituatie in de binnenstad.

Bent u niet in de gelegenheid om naar het stadhuis te komen? U kunt uw mening ook geven door de vragen te beantwoorden in de ‘Enquête verkeer binnenstad IJsselstein’.