Webinar: Stap voor stap naar een aardgasvrij IJsselstein

Voor de meeste huishoudens is aardgas nu nog een vanzelfsprekende keuze voor verwarmen, douchen en koken. Daar komt de komende 30 jaar verandering in. Niet in één keer, maar in verschillende stappen. Door gebouwen te isoleren en aardgasvrij te maken. Iedere gemeente moet hier zelf een aanpak voor ontwikkelen. 
Ook in gemeente IJsselstein gaan we aan de slag met de transitievisie warmte. Dit doen we graag samen met onze inwoners, bedrijven en andere betrokken organisaties. We streven daarbij naar een realistische, haalbare en betaalbare toekomst zonder aardgas. 

Tijdens een online bijeenkomst op 5 juli 2021 nemen wij je mee in de uitdagingen van dit moment. Wat is een transitievisie warmte? Wat betekent dat voor IJsselstein? En hoe bereid je je voor op een duurzame toekomst zonder gas? 
Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je antwoord op alle vragen over aardgasvrij, isoleren en duurzame warmtebronnen. Wat betekent deze verandering voor de gebouwen en huishoudens in onze stad? Wat doet dit met de energierekening? En welke kansen en uitdagingen biedt deze veranderingen voor onze omgeving? Ook helpen wij je op weg met tips en advies over energiebesparende maatregelen in huis. 

Doe je mee!? Meld je aan op www.jouwhuisslimmer.nl/ijsselstein