Vraag nu de mantelzorgwaardering 2021 aan!

Zorgen voor een ander is belangrijk, maar soms ook best zwaar. Helemaal in deze coronatijd wordt er extra veel zorg gevraagd van mantelzorgers. Deze zorg is uniek en de gemeente IJsselstein is erg blij met de hulp die mantelzorgers geven. Ze zijn onmisbaar en leveren een belangrijke bijdrage! Daarom kunnen zij een mantelzorgwaardering aanvragen. Deze waardering is een lokale kadobon te besteden in IJsselstein.

Waardering aanvragen

Verzorgt u al langere tijd een inwoner van de gemeente IJsselstein? Heeft u een brief ontvangen en voldoet u aan de voorwaarden? Vraag dan voor 30 september 2021 de mantelzorgwaardering aan. Dit kan via de volgende website:

Het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Pulse verzorgt de mantelzorgwaardering voor de gemeente IJsselstein. Neemt u gerust contact met hen op als u iets wilt weten over deze waardering. Of hulp nodig heeft bij het invullen van de aanvraag. Dat kan door op dinsdagmiddag (tussen 14.00 en 16.00 uur) te bellen naar 030-6868030 of een e-mail te sturen naar secretariaatmantelzorg@stichting-pulse.nl.