Melding zwakke plek informatiebeveiliging (responsible disclosure (CVD) meldingen)

Denkt u dat u een zwakke plek op onze website of in een IT-systeem van ons heeft gevonden?

Heeft u als deskundige een kwetsbaarheid op onze website of in ons IT-systeem ontdekt? Meld dit zo snel mogelijk na ontdekking van die kwetsbaarheid. Zo kunnen we samen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze website en ons IT-systeem verbeteren. Hier leest u meer informatie over het maken van een melding.

We willen een betrouwbare overheidsorganisatie zijn en stimuleren daarom het melden van (vermoede) kwetsbaarheden op onze website of in ons IT-systeem.

Melding doorgeven

Heeft u een zwakke plek ontdekt, meld dit dan. Security-experts zullen uw bevindingen onderzoeken. Via dit bestand kunt u uw melding doorgeven: www.ijsselstein.nl/security.txt. Of stuur een mail naar cvd@ijsselstein.nl. We komen graag met u in contact voor het uitwisselen van informatie en om u te bedanken voor uw melding. U wordt geïnformeerd over het proces en de voortgang. Om misbruik te voorkomen is het belangrijk om het probleem niet publiek te maken, voordat we het hebben opgelost.

Uw privacy

We gebruiken uw persoonsgegevens alleen om actie te ondernemen op uw melding. We geven uw persoonsgegevens niet zonder uw toestemming aan anderen, tenzij we wettelijk verplicht zijn uw gegevens af te staan.