Actuele werkzaamheden

Bekijk hier welke werkzaamheden aan de weg en het groen op dit moment of binnenkort gaan plaatsvinden in IJsselstein.

Beschrijving

N210 bij Benschop

In de periode van 30 mei tot en met 12 juni voert KWS groot onderhoud uit aan een gedeelte van de N210, bij Benschop. Het gaat om het gedeelte van de N210 tussen de M.A. Reinaldaweg (N204) en de rotonde tussen Benschop en IJsselstein. Meer informatie op de website van de Provincie Utrecht.


Achtersloot

In de week van 5 tot en met 9 juni vindt er groot onderhoud plaats op de Achtersloot. De Achtersloot zal tijdens deze werkzaamheden zijn afgesloten en alleen toegankelijk voor de aanwonenden.

  • Achtersloot Zuid: 5 en 6 juni (afbeelding 1)
  • Achtersloot Noord: 7, 8 en 9 juni (afbeelding 2)

Knipsel-as-zuid Knipsel-as-noord
Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken.


Noord IJsseldijk

Op maandag 19 juni en dinsdag 20 juni vindt er groot onderhoud plaats op de noord IJsseldijk. De Noord IJsseldijk zal tijdens deze werkzaamheden zijn afgesloten en alleen toegankelijk voor de aanwonenden. Marnemoende blijft wel bereikbaar.

  • Noord IJsseldijk Noord: 19 juni (afbeelding 1)
  • Noord IJsseldijk Zuiid: 20 juni (afbeelding 2)

Knipsel-nijsseldijk-noord Knipsel-nijsseldijk-zuid
Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken.


St. Nicolaasstraat

Op maandag 19 en dinsdag 20 juni wordt het asfalt rondom de kerk vernieuwd. Wij vragen u geen auto’s te parkeren op de parkeerplaats naast huisnummer 13.

Knipsel-nicolaasstraat
Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken.


Bocht Broeksdijk/Stuivenbergweg

Het asfalt wordt vernieuwd maandag 19 juni tussen 11.00 en16.00uur. Omdat de weg is verzakt gaan wij in de bocht het asfalt en een deel van de fundatie verwijderen en opnieuw aanbrengen. Hierdoor zal er geen doorgang mogelijk zijn. Omleidingen worden aangegeven.

Knipsel-stuivenberg
Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken.


Sevenhovenpad

In de periode van 14 augustus tot en met 8 september wordt er gewerkt aan het Sevenhovenpad in Zenderpark. De verkeersveiligheid van de overgangen wordt verbeterd en het asfalt wordt vernieuwd. Omwonenden worden op tijd geinformeerd.

Knipsel-sevenhoven
Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken.


​Aan onderstaande wegen zullen binnenkort werkzaamheden aan het asfalt plaatsvinden. Hiervoor zijn in 2022 al markeringen gemaakt op de weg, maar de reparatie was uitgesteld vanwege winters weer. Het gaat om:

  • Zijdewetering Noord
  • Oude wetering