Over deze site

 • Proclaimer

  De gemeente IJsselstein is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Mocht de website niet goed werken dan is er mogelijk een technische storing. Wilt u ons dit laten weten? Dan kunnen we het zo snel mogelijk oplossen. U kunt reageren per e-mail via info@ijsselstein.nl.

 • Privacyverklaring

  De gemeente verwerkt persoonsgegevens van u doordat u gebruikmaakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens aan ons verstrekt. Die gegevens verwerkt de gemeente om haar wettelijke taken uit te voeren. Voor de verwerking dient een wettelijke grondslag te zijn. De wettelijke grondslagen zijn: toestemming, overeenkomst, wettelijke verplichting, vitaal belang en publiekrechtelijke taak.

 • Toegankelijkheid

  We vinden het belangrijk dat onze informatie op de website begrijpelijk en toegankelijk is voor iedereen. In het 'Besluit digitale toegankelijkheid' heeft de overheid hier eisen over vastgesteld, zodat ook mensen met een beperking géén informatie mislopen en de informatie goed tot zich kunnen nemen. Meer informatie over de eisen vindt u op digitoegankelijk.nl.

 • Sitemap

  Ontdek alle webpagina's van de gemeente IJsselstein.

 • RSS-feed

  Word automatisch op de hoogte gehouden zodra er nieuwe informatie aan de website is toegevoegd (nieuws en projecten).

 • Webarchief

  In het webarchief worden webpagina's en andere bronnen die zijn opgeslagen bewaard voor toekomstig gebruik.

 • Melding zwakke plek informatiebeveiliging (responsible disclosure (CVD) meldingen)

  Denkt u dat u een zwakke plek op onze website of in een IT-systeem van ons heeft gevonden? Dan willen we deze situatie graag zo snel mogelijk oplossen.