Energiecoach bij je thuis

De gemeente IJsselstein wil haar inwoners helpen bij energiebesparing. Vooral mensen met een laag inkomen worden zwaar getroffen door de hoge gas- en stroomprijzen.

Door je energieverbruik te verlagen, kun je al veel geld besparen. Kun je hierbij nog extra hulp gebruiken? En heb jij energietoeslag ontvangen? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek met een energiecoach.

Afspraak bij je thuis

De energiecoach komt bij je thuis en bekijkt samen met jou wat de kansen zijn om te besparen op het energieverbruik. Je krijgt bespaartips en ziet gelijk hoeveel geld je dat kan opleveren. Opgeteld kan dat om honderden euro's per jaar gaan! Ook spreekt de energiecoach met je af welke energiebesparende materialen je van ons krijgt en of het handig is dat een klusser die bij je thuis komt aanbrengen. Ook dat is gratis.

Wie zijn die energiecoaches?

De energiecoaches zijn vrijwilligers uit IJsselstein die onafhankelijk informatie en advies geven, zonder commerciële bedoelingen. Ze hebben hiervoor een training gevolgd en hebben zelf ervaring met energiebesparing. 

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan door te bellen met de gemeente IJsselstein (14 030) of een mail te sturen naar energie@ijsselstein.nl. Vermeld in de mail uw naam, adres en telefoonnummer.
  2. Je wordt vervolgens teruggebeld om een afspraak te maken voor een bezoek van een van onze energiecoaches.