Gemeente betaalt mee aan uw idee tegen eenzaamheid

Het gevoel van ‘erbij horen’ en ‘ertoe doen’ is voor ieder mens een basisbehoefte.

Het gevoel van ‘erbij horen’ en ‘ertoe doen’ is voor ieder mens een basisbehoefte. Daarnaast kan eenzaamheid fysieke en mentale gevolgen hebben. Het aantal mensen in IJsselstein dat zich eenzaam voelt stijgt. Samen met u willen we dit tegen gaan.

Feest voor ouderen

Stichting ‘Het Kan Anders IJsselstein’ heeft met hulp van de gemeente op 25 augustus een feestelijk evenement voor ouderen georganiseerd. In een grote feesttent op het Podium zijn 300 ouderen in het zonnetje gezet. Bij aankomst werden de ouderen ontvangen op een rode loper. In de versierde tent binnen werd een gratis programma aangeboden dat de hele dag duurde. Met optredens van IJsselsteinse artiesten en een bingo met leuke prijzen.

Heeft u een goed idee?

Een beginnerscursus bridgen en gratis dans-spelstorytelling workshops. IJsselstein werkt hard om samen eenzaamheid te bestrijden. Helpt u mee? Heeft uw vereniging, organisatie of stichting een idee of initiatief dat helpt bij het doorbreken, terugdringen en voorkomen van eenzaamheid onder volwassenen? Meld dit dan bij ons, misschien kunnen we helpen met een financiële bijdrage. Kijk op www.ijsselstein.nl/samenijsselstein voor meer informatie en het aanvraagformulier.