Nieuws

Blijf op de hoogte! Keer regelmatig terug naar deze pagina. Of maak gebruik van de RSS-feed.

  • Economische visie 2030

    12 juli 2024 economische-visie-cr

    De gemeente en ondernemers in IJsselstein kijken met vertrouwen vooruit naar de groei van de lokale economie. Maar er zijn ook uitdagingen die focus, investeringen en duurzame samenwerking nodig maken om die groei vast te houden.

  • Kinderen denken mee over gelijke kansen in onderwijs

    04 juli 2024 Collage2 kinderen denken mee

    18 kinderen van zes verschillende basisscholen hebben deze maand deelgenomen aan inspirerende bijeenkomsten in de raadzaal van het gemeentehuis in IJsselstein.

  • Mantelzorger in het zonnetje

    02 juli 2024 female-nurse-taking-care-elderly-person

    De gemeente wil alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Ben jij mantelzorger? Vraag dan de mantelzorgwaardering aan: een lokale cadeaubon als blijk van waardering.

  • Natuurvriendelijk verduurzamen

    26 juni 2024 gierzwaluw

    Wist je dat er in bijna iedere woning één of meer beschermde dieren kunnen zitten? De huismus, gierzwaluw en vleermuis zijn kwetsbare diersoorten die we moeten beschermen. Als we isoleren of andere (ver-) bouwwerkzaamheden uitvoeren, bestaat de kans dat we de verblijfplaatsen van deze dieren kapot maken.

  • Dit kunt u doen tegen auto-inbraak

    13 december 2023 autoinbraak1

    Politie en gemeente roepen autobezitters op alert te zijn op auto-inbraak. De laatste tijd weten criminelen IJsselstein goed te vinden. Vooral in de wijken Zenderpark, Achterveld en IJsselveld was het een paar keer raak. Het is vaak binnen tientallen seconden gebeurd. Autobezitters kunnen zelf veel doen om inbraak te voorkomen.