Nieuws

Blijf op de hoogte! Keer regelmatig terug naar deze pagina. Of maak gebruik van de RSS-feed.

 • Hinder bij maatregelen gevel Fulcotheater en stadhuis

  12 juni 2024 Afsluiting Overtoom

  Enkele glazen panelen aan de buitenzijde van het pand waarin het Fulcotheater en het stadhuis zijn gevestigd, zijn beschadigd. Dit blijkt uit onderzoek. Dit levert tijdelijk hinder op voor bezoekers van de parkeergarage Overtoom. Ook de pinautomaat is niet bereikbaar.

 • Berichten over uw Buurt in je e-mail

  11 juni 2024 Berichten over uw Buurt

  Binnenkort ontvang je elke week Berichten over uw Buurt via de e-mail. Met deze e-mail wil de overheid jou beter informeren over zaken die spelen in uw eigen buurt.

 • EK wedstrijden buiten kijken? Meld het 14 dagen vooraf

  31 mei 2024 oranje-vlaggetjes-voetbal

  Over 2 weken start het Europese kampioenschap voetbal. De straat versieren en met elkaar buiten wedstrijden kijken is natuurlijk gezellig en leuk. Dit zijn de regels om het gezellig en veilig te houden.

 • Hey, het is oké

  04 juni 2024 HeyIt'sOkay-2

  Het is oké om je niet oké te voelen. Voel jij je wel eens alleen of gestrest? Dan ben je niet de enige. Praten helpt als je je niet goed voelt. Soms is het lastig om een gesprek te beginnen.

 • IJsselsteinse Jacht

  31 mei 2024 Politie en boa jagen op de boef

  IJsselstein organiseert de IJsselsteinse Jacht voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Jongeren gaan in twee groepen een IJsselsteinse wijk in om proberen te ‘vluchten’ voor de politie en handhavers. Wij willen dat de deelnemende jongeren hiermee op een positieve manier in contact komen met handhavers en politie. Zo willen we de drempel verlagen om hulp te vragen.