Vrijwilligers gezocht

We hebben in IJsselstein rond de 500 vrijwilligers. Dit zijn IJsselsteiners die zich vrijwillig en kosteloos inzetten voor hun medeijsselsteiners.

Dit doen ze elke dag of elke week of misschien wel een keer per jaar. Voor de mensen uit hun buurt, maar ook voor mensen die zij helemaal niet kennen. Hoe vaak of voor wie maakt niet uit, elk klein beetje helpt IJsselstein een nog  betere plek te maken!

Vacatures op vwijl.nl

Ondanks de geweldige inzet van onze vrijwilligers zijn er nog steeds ‘vacatures’ voor vrijwilligerswerk. Dit werk is heel verschillend, zo kunt u bijvoorbeeld helpen met tuinonderhoud of helpen bij evenementen. Maar ook een wandelmaatje zijn of een kopje koffie halen met een medeijsselsteiner. Elke vacature is waardevol. Per maand staan er ongeveer 190 vacatures van

100 verschillende organisaties online. Er zit vrijwel zeker ook iets voor jou tussen! Bekijk de vacatures op de website www.vwijl.nl en reageer als je interesse hebt, ook als je al vrijwilliger bent. We kunnen jouw hulp gebruiken om IJsselstein nóg beter te maken.

Help je iemand, dan help je iedereen!