Uitstel start verkoop

Het bestemmingsplan is in juli 2023 onherroepelijk geworden. Namens De Kroon IJsselstein Ontwikkeling BV gaan Oranjeborch Bedrijfsmakelaars en Brecheisen Bedrijfsmakelaars bouwkavels vanaf ca. 2.000 m2 op het bedrijvenpark verkopen, naar verwachting start de verkoop in de tweede helft van dit jaar. Op termijn komt er zeer waarschijnlijk ook een bedrijfsverzamelgebouw met units in verschillende nog nader te bepalen maten, die gehuurd en/of gekocht kunnen worden.

Energievoorziening / Netcongestie

In Nederland is sprake van netcongestie: een soort filevorming op de stroomkabels en het net. Het elektriciteitsnet kan niet nog meer vraag en aanbod van stroom verwerken, daarom heeft netbeheerder Stedin de levering en de teruglevering van stroom voor nieuwe aansluitingen in de wacht gezet. Helaas hebben wij hier op Bedrijvenpark De Kroon ook mee te maken. De netbeheerder kan momenteel geen garanties geven voor de levering van stroom. Aangezien de stroomvoorziening voor gei╠łnteresseerden essentieel is wil de ontwikkelaar eerst meer duidelijkheid hebben, alvorens met het verkoopproces te starten. Er wordt een onderzoek gedaan naar een alternatieve stroomvoorziening voor het bedrijvenpark.

Uitstel start verkoop

De verwachting was om eind 2023 te starten met het verkoopproces. Aangezien er nog geen duidelijkheid is omtrent de stroomvoorziening zijn wij helaas genoodzaakt om de start van het verkoopproces uit te stellen. De verwachting is dat wij niet voor de tweede helft van 2024 gaan starten met het verkoopproces van de bouwkavels.

Start grondwerkzaamheden

Ondanks het uitstel van de verkoop door de netcongestie gaan de voorbereidingen voor de bouw wel door. Hiermee willen we extra vertraging voorkomen. De eerste grondwerkzaamheden zijn al zichtbaar op de locatie.

Interesse in een bouwkavel?

Ondanks de netcongestie raden we aan om uw interesse wel vast kenbaar te maken. Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, we houden u dan per e-mail op de hoogte van nieuws omtrent de start verkoop.