Samenvatting nieuwsbrief mei 2023

Tijdens onze kennismaking in de Ontmoetingskerk op 23 februari 2023, hebben we gemerkt dat iedereen zeer betrokken is bij de buurt.

We hebben geluisterd naar de zorgen, namelijk:

  • de toegang tot de flexwoningen;
  • de verkeersveiligheid op de Noord-IJsseldijk, tussen de Zomerdijk en het IJsselsteinse bos.

Buro Beuk is ingeschakeld om passende oplossingen te vinden voor voetgangers, fietsers én auto's. Onze doelstellingen zijn:

  • Veilige toegang tot flexwoningen voor voetgangers, fietsers en auto's.
  • Verbeteren verkeersveiligheid Noord-IJsseldijk, tussen de Zomerdijk en het IJsselsteinse bos.
  • Snel tijdelijke huisvesting aanbieden.

1e bijeenkomst

Woensdag 31 mei 2023, van 16.30 uur tot 19.00 uur (vrije inloop). Locatie: ’t Kruispunt, Touwlaan 6.

Tijdens de eerste bijeenkomst gaan we in op verkeersveiligheid. Er is een verkeersveiligheid specialist aanwezig. “Hoe kunnen we de toegang tot de flexwoningen op een passende manier inrichten?” Die vraag staat centraal. We zijn benieuwd naar uw ideeën! Ook is er een landschapsarchitect aanwezig.

2e bijeenkomst

Woensdag 21 juni 2023, van 19.00 uur tot 21.00 uur (vrije inloop). Locatie: Pannenkoekenhuis De Roozeboom, Noord-IJsseldijk 89.

Het ontwerpbureau geeft een samenvatting van de verzamelde informatie en mogelijke oplossingen. We horen graag wat u goed vindt, wat beter kan en welke problemen blijven liggen. We doen ons best om samen met u tot een goed ontwerp te komen.

Niet aanwezig

Kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomsten, maar wilt u wel uw wensen of zorgen bekend maken? Stuur een e-mail naar info@ijsselstein.nl (vermeld het zaaknummer 78504).