Trouwambtenaar

Wilt u een uitgebreide ceremonie? Maak een afspraak met één van onze trouwambtenaren. De trouwambtenaar is een medewerker van de gemeente, hij of zij leidt de ceremonie. De afspraak is bedoeld om kennis te maken met elkaar. Meestal spreekt u elkaar een paar weken voor de trouwdatum. Heeft u voorkeur voor een trouwambtenaar? Geef dit dan aan ons door. Een familielid of kennis kan alleen uw ‘eigen trouwambtenaar’ worden als hij/zij al benoemd en beëdigd is als (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand in een andere gemeente.

Beschrijving

Henriëtte Jong- Jansen

Trouwambtenaar Henriëtte Jong- Jansen Mijn naam is Henriëtte Jong-Jansen, geboren in IJsselstein en al heel wat jaren werkzaam bij de gemeente IJsselstein. Mijn hartsvriendin ging trouwen en zij vroeg mij of ik haar huwelijk kon voltrekken. Daarvoor moest ik natuurlijk wel benoemd worden tot trouwambtenaar en dat mocht! Ik ben benoemd door het college van B&W en beëdigd door de Rechtbank in Utrecht. En op 25 mei 2012 was het dan zover; mijn allereerste huwelijksvoltrekking als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Een prachtige ceremonie. En inmiddels heb ik met veel plezier al heel wat huwelijken mogen sluiten.

Geen enkele ceremonie is hetzelfde. En dat maakt dit werk ook zo leuk! Wensen, ideeën van het bruidspaar, mooie muziek tijdens de plechtigheid, een persoonlijk woord van een naaste van het bruidspaar; tijdens de trouwceremonie kan er vaak meer dan je denkt. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag wat de wensen zijn van het bruidspaar. Samen zorgen we dan voor een mooie huwelijksceremonie, waar het bruidspaar, de gasten en ik, met veel plezier op terug kunnen kijken.

Mary Jutte

Trouwambtenaar Mary Jutte Ik ben Mary Jutte, geboren in Den Haag en sinds 1974 woonachtig in IJsselstein. Gedurende 30 jaar ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse HRM bij het PGGM in Zeist. Gedurende de laatste jaren van mijn arbeidzame leven heb ik geregeld bij een jubileum of afscheid van een collega de speeches verzorgd en ik merkte dat je tijdens het interview en het houden van je speech veel voor de mensen kunt betekenen en het ook fijn is als de mensen dat waarderen en er blij van worden.

Nadat ik gestopt ben met werken bij het PGGM heb ik op aanraden van een vriend, die Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand was in IJsselstein, gesolliciteerd op de vacature van “BABS”.
Ik vind het bijzonder om met mensen om te gaan, hun verhaal van hun leven, familie en kennismaking met elkaar te horen en daar een mooie speech van te maken en daardoor voor hen een begin te maken van een onvergetelijke huwelijksdag.

Ik wil samen met jullie van deze belangrijke dag een feest maken, een dag die jullie altijd bij zal blijven.

Dennis van der Steen

Trouwambtenaar Dennis van der Steen Hallo! Ik ben Dennis van der Steen en misschien wel de buitengewoon ambtenaar die jullie ceremonie straks leidt. Dat doe ik met veel plezier & enthousiasme en uiteraard staan jullie wensen centraal. Ik woon en werk in IJsselstein en ben zelf ook gelukkig getrouwd; ik ben vader van 2 tieners. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ik kom graag kennismaken, het programma doornemen en jullie vragen beantwoorden. Dit om er een leuke, ontspannen ceremonie van te maken zoals jullie in gedachten hebben. Wellicht tot snel!

Fiona Langerak - Hessels

Trouwambtenaar Fiona Langerak - Hessels Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Mijn naam is Fiona Langerak-Hessels. Van huis uit ben ik tekstschrijver. Verhalen verzamelen en vertellen, daar ligt mijn hart. Ik mag als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand een bijdrage leveren aan de grote dag. Dat gaat natuurlijk in overleg met de hoofdrolspelers van het verhaal; jullie!
Samen maken we er een persoonlijke, ontspannen en informele ceremonie van. Ik denk met jullie mee en geef tips. Graag tot gauw, als we kennis maken.
Handig om te weten: ik spreek Nederlands, Engels, Frans en een beetje Spaans en Duits.

Marjon Nijhoff

Trouwambtenaar Marjon Nijhoff Trouwen is een verbintenis aangaan, kiezen voor elkaar, een plechtig, stijlvol, maar ook speels moment in jullie leven. Het vraagt om woorden die zeggen wat jullie mij toevertrouwd hebben. Om een lach, een traan misschien. Het vraagt om zorgvuldigheid, aandacht en bezinning. Het is niet niks, kiezen voor elkaar. Het is niet niks als je als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mensen mag trouwen. Het is een erebaan, een eer om te mogen doen. Ik doe het heel graag, ook voor jullie.

Ik ben Marjon Nijhoff. Ervaren in het schrijven van toespraken en spreken in het openbaar. En sinds 2016 beëdigd om voor de gemeente IJsselstein huwelijken te voltrekken.

Mijn kracht: creativiteit, stijl, warmte en humor. Als dat jullie aanspreekt, lever ik graag een bijdrage aan jullie huwelijksdag.

Marlyn Sandel

Trouwambtenaar Marlyn Sandel Best bruidspaar, ik ben Marlyn Sandel en sinds 1999 als ambtenaar werkzaam in IJsselstein. Het is een bijzondere eer, als ik straks uw voorkeur geniet om uw huwelijk of partnerschapsregistratie te mogen voltrekken. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand verbonden aan de gemeente IJsselstein vind ik het heel fijn en bijzonder om een duik te mogen nemen in het leven van twee beminde mensen. Als het ware een tijdje mee te kijken in een hele gelukkige en opwindende periode van hun leven. Het leven is een feest en een bruiloft al helemaal! Ik kom graag op jullie trouwdag een klein feestje maken van de ceremonie. I love it!